Explora

Workshop: ADAS

ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) komen steeds vaker voor in voertuigen. Om de monteurs te helpen werken met deze geavanceerde veiligheidssystemen heeft TEXA een compleet en modulair kalibratiesysteem ontwikkeld dat in staat is om verschillende kalibraties uit te voeren. Explora Airco & Diagnose neemt u tijdens de Diagnose Challenge mee in het kalibreren van radar en camera’s.

Denso

Workshop: Airconditioning systeem

Op het gebied van airconditioning- en motorkoeling systemen is DENSO wereldwijd marktleider. Alle grote automobiel fabrikanten in de wereld erkennen de hoge kwaliteit van DENSO systemen en componenten. Daarom zult u regelmatig DENSO airconditioning- en koeling delen onder de motorkap van voertuigen in uw werkplaats tegen komen. Vanwege de uitgebreide kennis op airconditioning daagt DENSO jullie uit met een leuke case! De klacht van de “klant” is dat hij / zij het gevoel heeft dat het airconditioning systeem minder goed koelt bij hoge buiten temperaturen. 

ACtronics

Workshop: meer informatie volgt binnenkort

Al sinds 2005 is ACtronics actief als revisie-expert van elektronische auto-onderdelen, zowel in Nederland als in diverse landen binnen Europa. Dagelijks houdt men zich op de Research & Development (R&D) afdeling bezig met innovatie en ontwikkeling. Dankzij het hoogopgeleide team beschikt ACtronics over geavanceerde faciliteiten met apparatuur dat in eigen huis is ontwikkeld. Voordat producten worden opgenomen in het assortiment vindt uiteraard eerst uitgebreid onderzoek plaats om tot de best mogelijke revisie oplossing te komen. Het toepassen van revisie kent veel positieve kanten, zo houden we autorijden betaalbaar terwijl de kwaliteit gegarandeerd blijft en onnodig gebruik van nieuwe onderdelen gereduceerd wordt. Binnenkort volgt meer informatie over de workshop van ACtronics tijdens de Diagnose Challenge. 

Tech360

Workshop: meer informatie volgt binnenkort

TECH360 is het middelpunt van jouw garagebedrijf. Een compleet systeem van technische ondersteuning en training. Het geeft je een brede kijk op de automotive wereld. Het helpt je continu voorbereid te zijn op nieuwe ontwikkelingen. In te spelen op nieuwe klantvragen. De juiste diagnose te stellen. En bij te blijven bij nieuwe technieken. Om jouw garage van nu op het niveau van morgen te brengen. Technisch en commercieel. Dat is TECH360. Onze expertise rondom jouw garage.