Corona-update

Back-up datum

Laatste update: 18-3-2020 13:59 uur

AMT heeft de afgelopen weken de berichtgeving rondom het coronavirus nauwlettend gevolgd. Ook de komende weken zullen we dit blijven doen. Voor de doorgang van onze evenementen, waaronder AMT Diagnose Challenge, volgen wij de adviezen van het RIVM op.

Op dit moment zien we nog geen aanleiding om AMT Diagnose Challenge te verplaatsen. Omdat er veel onzekerheid is over de ontwikkelingen rondom het coronavirus houden we er wel rekening mee dat AMT Diagnose Challenge verplaatst zal moeten worden. We hebben daarom alvast twee alternatieve dagen ingepland op 25 en 26 juni 2020. We zullen in de week van 6 april de situatie opnieuw evalueren.

We werken nauw samen met onze locaties en sprekers om de hygiëne tijdens de dag extra goed te verzorgen. Wij hopen je hiermee gerust te hebben gesteld en dat je je zorgeloos kunt blijven inschrijven voor AMT Diagnose Challenge.  

Mochten er nog vragen zijn, dan vernemen wij dit graag via:  

 

Met vriendelijke groet, 
Susan Muller
Eventcoördinator AMT

 

Coronavirus - versoepelde annuleringsvoorwaarden

Laatste update: 09-3-2020 09:13 uur

 

Geachte bezoeker,


Omdat niet te voorspellen is hoe het coronavirus zich de komende weken zal ontwikkelen, hebben wij de annuleringsvoorwaarden voor onze events en opleidingen tijdelijk versoepeld.

 
Wat betekent dit concreet?
Je kunt je gewoon voor onze events en opleidingen blijven inschrijven. Bij inschrijvingen tot en met 31 maart 2020 gelden onze reguliere algemene voorwaarden. Aanvullende tijdelijke voorwaarde is dat je je tot 24 uur voor het event kunt afmelden en kan kiezen voor een voucher voor een vervangend of verplaatst event in 2020. Heb je je al ingeschreven voor één van onze evenementen? Dan gelden ook voor jou de bovengenoemde versoepelde annuleringsvoorwaarden.


Mochten wij onverhoopt i.v.m. het coronavirus een opleiding of event annuleren, dan zoeken wij altijd eerst een alternatieve datum. We werken nauw samen met locatie, organisatie en sprekers om onze events en opleidingen extra goed en volgens RIVM-voorschriften te verzorgen. 

Wij hopen je hiermee gerust te hebben gesteld. Heb je toch nog vragen voorafgaand aan je bezoek? Neem dan contact met ons op!


Namens Vakmedianet Events,
Diederik Slob
Directeur Opleidingen & Events