Uitgerust de AMT Diagnose Challenge aangaan? Boek een overnachting bij Fletcher Hotel Waalwijk! De afstand van het hotel naar TAC Academy is circa 4 km, dat is ongeveer 10 minuten met de auto. 

Reserveren? Neem contact op met:

Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk
Burgemeester van der Klokkenlaan 55, 5141 EG Waalwijk

www.fletcherhotelwaalwijk.nl

Contactgegevens
Tel: 0416 - 336 045
E-mail:
 
info@fletcherhotelwaalwijk.nl

OOMT Loopbaancoaching

OOMT stimuleert de ontwikkeling van vakmensen en mobiliteitsbedrijven met producten en diensten. Deze producten en diensten helpen medewerkers en bedrijven met de veranderingen die de branche door gaat maken en al doormaakt. Dit doen zij niet door mee te betalen aan een opleiding of een training, maar door middel van bijvoorbeeld loopbaancoaching, helpen in te schatten of jouw bedrijf klaar is voor de toekomst, ondersteuning van leermeesters, gastheerschap of projecten gericht op de instroom van nieuwe medewerkers in de branche. Zo versterkt OOMT het vakmanschap in de branche.

Wil je nadere informatie of weten wat jouw mogelijkheden zijn, kijk op onze site www.oomt.nl  of neem contact op met een van onze loopbaancoaches: https://www.oomt.nl/project/loopbaancoaching/  

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van het event kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het event ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V., gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.